Heim   >   Lokalt   >   Jølster   >   Kulturminnefondet var imponerte

Det var ein svært overraska og glad Bjarne Sunde som tok i mot gåvebrevet frå direktør i Kulturminnefondet, Simen Bjørgen. T.h.: restaureringsleiar for freda bygg hos kulturavdelinga til fylkeskommunen, Stig Andreas Nordrumshaugen.

Kulturminnefondet var imponerte

Det var ein god søknad og det er eit viktig prosjekt, både lokalt, regionalt og nasjonalt, sa direktør i Kulturminefondet, Simen Bjørgen,  som fredag troppa opp ved den forkomne hytta til Nikolai Astrup 


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.


Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.