Heim   >   Nyhende   >   Kriminelt god påske

– I Noreg les vi mykje bøker fordi vi har god kjøpekraft, kort arbeidsveke og relativt god tid. Vi lever òg vanlege trygge liv og kan kople av med å la tankane vandre i trygg forvissing om at vi truleg ikkje vil bli del av slike scenario sjølve. Det trur eg spelar ei viss rolle for at vi les mykje krim i påska, seier Hans Olav Lahlum. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix/ NPK

Kriminelt god påske


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.


Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.