Home   >   Nyhende   >   Halvparten av oss likar det ikkje

Ikkje berre blåbær. – Nokre aktørar pakkar nok framleis inn produkta sine i ukurant emballasje, men dei er nok mellom unntaka, seier Thomas Weihe. Leiaren for NOK og verdikjedesjef i Dagligvareleverandørenes Forening poserer med emballasje frå BAMA som halverer blåbærsvinnet i butikkane. (Foto: Per Øyvind Nordberg, Emballasjeforeningen)

Halvparten av oss likar det ikkje

Både lokale og nasjonale vareprodusentar slit med tilliten hos nesten halvparten av folket på Vestlandet, viser ei ny måling. På landsbasis er eldre menn dei største emballasjeskeptikarane.


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.

Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.