Home   >   Nyhende   >   Satsar på å få dagsturhytta på plass i dag

Dagsturhytta er komen på plass.

Satsar på å få dagsturhytta på plass i dag

Skodda kom sigande onsdag ettermiddag og gjorde at helikoptertransporten av hytta opp til Draumekvila i Trivselsskogen måtte innstillast. 

I dag vert det gjort eit nytt forsøk så snart det lysnar. Knut Roger Nesdal er initiativtakar bak Trivselsskogen og ein av fleire som har engasjert seg i realiseringa. Han har godt håp om at hytta kjem på plass i dag slik at opninga kan skje som planlagt i morgon, fredag.


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.

Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.