Home   >   Nyhende   >   Folkemøtet på Skei har gitt resultat

Det blir dansegalla på Skei i år også. Her er nye og gamle arrangørar samla to månader før det brakar laust. F.v.: Arve Dvergsdal, Arna Fossheim, Kåre Fossheim, André Dvergsdal og Trond Dvergsdal. Alf Otto Førde er også med i den nye staben, men ikkje til stades då biletet vart teke.

Folkemøtet på Skei har gitt resultat

I fjor sa Kåre og Arna Fossheim at nok var nok, etter at dei hadde stått i spissen for 13 dansegallaarrangement på Skei. Det som hadde blitt ein fast tradisjon i pinsa såg dermed ut til å skulle ta slutt.


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.

Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.