Home   >   Lokalt   >   Gloppen   >   Blei tvangsevakuerte frå Finnmark – fann hjarterom og husly i Bukta

- Folk var snille som tok imot oss. Eg har berre godt å seie om innbyggjarane i Gloppen. Vi følte oss aldri uvelkomne eller som inntrengjarar, seier Randi Kristensen. (Foto: Jarle Mjøen, Altaposten.)

Blei tvangsevakuerte frå Finnmark – fann hjarterom og husly i Bukta


Under vignetten «Frå arkivet» tek vi fram gode og lesverdige artiklar som tidlegare er presentert og som vi framleis trur har interesse. Denne saka stod på trykk i sogebladet Ljøren 2011.


Gode lesar! For å lese heile denne saka må du vere abonnent.

Som abonnent får du fri tilgang til alle sakene i nettavisa og du får e-avisa. Som total-abonnenent har du også papirutgåva.

ER DU ALT ABONNENT har du fri tilgang til det digitale innhaldet vårt i e-avisa og på nett. Har du e-avis kan du gå til Mi side, og bruke den epostadressa du har registrert der til å hente ut passord (bruk «Gløymt passord»).

Har du ikkje brukarnamn og passord får du det ved å sende melding til abo@firdatidend.no og be om tilgang. Gi opp den epost-adressa du vil ha abonnementet til. Dette treng du gjere berre ein gong. Denne eposten kan du også bruke til andre ting du har spørsmål om når det gjeld abonnementet.

 

«Mi side» kan du sjølv administrere delar av abonnementet ditt, som:
• Endre kva du abonnerer på.
• Stoppe abonnementet for kortare eller lengre periodar.
• Endre adresse for kortare eller lengre periodar, som i ferien.
• Gjere adresseendringar og namneendringar.